Lerend vermogen bij dementie

Deze e-learning gaat over het lerend vermogen van mensen met dementie en is gebaseerd op het boek (op)nieuw geleerd, oud gedaan. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en casuïstiek legt Frans Hoogeveen uit hoe wij als zorgverleners dit vermogen om te leren kunnen aanspreken en stimuleren waardoor mensen met dementie langer zelfredzaam blijven. Laat je inspireren!

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor Verpleegkundigen & Verzorgenden werkzaam in de ouderenzorg

Inhoud

De e-learning bestaat uit een videopresentatie van Frans Hoogeveen, het bestuderen van het boek (op)nieuw geleerd, oud gedaan en het beantwoorden van 30 casusvragen waarin je de theorie uit het boek leert toepassen. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek. Heb je het boek al? Kies bij inschrijving dan voor de optie ‘zonder boek’.

Over de auteur

Frans Hoogeveen

Frans Hoogeveen (ouderenpsycholoog) is specialist op het gebied van dementiezorg. Hij is een veel gevraagd spreker op congressen en auteur van vele artikelen en boeken op het terrein van de psychogeriatrie waaronder het boek (op)nieuw geleerd, oud gedaan over het lerend vermogen van mensen met dementie.

Kosten & Accreditatie

De kosten voor deze e-learning bedragen €100,- (excl. BTW) per persoon + de kosten van het boek.
Het kwaliteitsregister V&V heeft deze e-learning geaccrediteerd met 5 punten.

200+

Verpleegkundigen & Verzorgenden hebben zich al aangemeld