Negatief Zelfbeeld

Een negatief zelfbeeld kan je helemaal overnemen. Je beschouwt jezelf als onbelangrijk en onbekwaam. Als dit een langere periode aanhoudt, kunnen er verschillende psychische klachten ontstaan. Zoals faalangst of sociale angst. Door de constante angst voor afwijzing, onderneem je ook steeds minder. Je maakt jezelf steeds kleiner, durft steeds minder en isoleert jezelf. Als deze klachten erger worden, kun je ook in een depressie terecht komen.

Inhoud
De e-learning bestaat uit een videopresentatie van 3 uur, uit het lezen van het boek Negatief Zelfbeeld Behandelen en uit het beantwoorden van (casus)vragen om de opgedane kennis te toetsen.

Auteur
Manja de Neef is gespecialiseerd is de behandeling van zelfbeeldproblematiek. Vanaf 1975 werkte zij als gedragstherapeut/psychotherapeut bij GGZ-instellingen. De Neef is werkzaam als docent en supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en bij Rino Noord-Holland. Zij geeft regelmatig workshops en lezingen en is auteur van verschillende boeken.

Inclusief het boek: Negatief zelfbeeld behandelen
Binnen de e-learning wordt een aantal keer verwezen naar hoofdstukken uit het boek negatief zelfbeeld behandelen van Manja de Neef. Dit boek biedt praktische en toegankelijke inzichten over hoe je patiënten met een negatief zelfbeeld het beste kunt begeleiden en behandelen.

Type scholing

E-learning

Prijs

€150,- ex BTW (met boek)

Aantal punten

8 punten (LV POH-GGZ)

Geaccrediteerd tot

18 juli 2023

Bekijk de trailer

Probeer ook onze andere modules